Start her

Velkommen til den forunderlige verden av skrivesaker og spesielt den store penneverden.

Hvis det er første gangen du er inne på en side som denne kan det virke veldig rart å se at det finnes tusenvis av varianter på penner, blyanter og papir. Hvem er det egentlig som ser forskjell på det?

Hvis du er som de fleste i Norge har du aldri engang sett en fyllepenn, og lurer veldig på hva det er. Da anbefaler vi å ta en titt på vår guide til fyllepenner først: Guide til fyllepenner

Det er fyllepenner vi brenner mest for, og spesielt blekket som man trenger til det. Vi har over 200 farger med blekk til fyllepenn, og noen av dem har glinsende metallpartikler i seg!

Noen som kommer inn på Tudos kommer fra Bullet Journal-verden. Da har du kommet til riktig sted! Vi har masse produkter for Bullet Journal – vi har Norges største utvalg av utstyr til Bullet Journal. Les gjerne litt i vår guide til Bullet Journal og ta en titt på produktene som nevnes: 5 Tips for deg som er ny på Bullet Journal

Hvis det du egentlig er ute etter er tegneutstyr eller spesielle verktøy for illustrasjon vet du kanskje best selv hva du ønsker. Ta en titt på Våre merker, eller bruk søkefeltet til å finne produktene du er ute etter.

Lurer du på hvem vi er og hvordan det ser ut når du bestiller fra Tudos? Ta en titt på siden Om oss  og se videoen bak kulissene på hvordan det er hos oss. Der får du også se noen av kundene våre og hvordan vi bygger opp miljøet rundt skrivesaker i Norge.