Om oss

Tudos er en unik norsk nettbutikk hvor du finner et rikt utvalg av vakre og praktiske skrivesaker fra alle verdenshjørner. Vi er stolte av å være spesialister på fyllepenner i alle prisklasser, alt av notatbøker og ikke minst har vi Norges største sortiment av fyllepennblekk. Vi har over 500 forskjellige farger blekk på vårt lager i Oslo.

Hos oss finner du et stort utvalg av notatbøker, designprodukter og fyllepenntilbehør, noe som gjør det enkelt å finne akkurat det du trenger for å oppgradere skrivesakene dine. Vi håndplukker våre produkter med omhu og sørger for å ha et bredt sortiment som passer for deg som ønsker litt flottere skrivesaker.

Når du handler hos oss, kan du forvente:

  • Lynrask levering fra Oslo hver dag, slik at du får varene dine raskt
  • Fri frakt på alle bestillinger over kr. 500,- og en lav fraktpris på kr. 49,- for bestillinger under kr. 500,-.
  • En kundeopplevelse som gjør deg 100% fornøyd
  • Fantastisk kundeservice

Velkommen!

Daglig leder

Karl Norstein

Tudos er stolt autorisert forhandler av Montblanc, Pelikan, Moleskine, Leuchtturm1917, Visconti, Tombow og LAMY – samt mange andre merker. Etterhvert har vi blitt Norges foretrukne leverandør av skrivesaker, spesielt eksklusive varer og Fine Writing.

Tudos er laget med ett mål for øye: Å være Norges beste sted å handle på nett.

Det høres vel og bra ut, men hva betyr det egentlig? Alle ønsker vel å være best? Alle vil jo ha det beste nettstedet? Det skal jo alltid være bra å handle på nett?

Vi ønsker å se litt annerledes på det.

Vi vil ha det gøy. Vi vil ha en del morsomme produktbeskrivelser, små overraskelser og produkter som gjør kundene våre glade.

Ja, vi skal ha bra produkter, gode betingelser og lave priser.

Men det skal være litt gøy å handle her også!

Det skjuler seg overraskelser på Tudos, det er flere ting å oppdage etterhvert som man utforsker.

Du kan kalle det en delvisjon – vi vil at det skal være noe mer enn en kjedelig handletur. Vi vil at alle skal motta en pakke man blir glad for å åpne, og alltid føler at innholdet er spesielt.

Kontakt:

For å komme i kontakt med Tudos kan du sende mail til post@tudos.no eller ringe oss på 929 90 875

Postadresse:

Lemuur AS
Frysjaveien 33C
0884 Oslo

Org.nr.: 917 206 422 MVA