Vilkår og betingelser

Betingelser for kjøp på Tudos.no

Merk: Vi leverer ikke varer til Svalbard eller til utlandet.

Tudos.no følger norske kjøpslover.

Alle priser på siden er oppgitt inkl mva og er i NOK (norske kroner). Det tilkommer ingen toll, andre avgifter eller gebyrer i tillegg.

Frakt og levering:

Vi vil forsøke å sende din ordre samme dag som bestillingen ankommer, men ved bestillinger etter 16.00 vil det tidligst bli sendt dagen etter.

Vi bruker Bring som leverandør av transporttjenester som har 1-4 virkedagers levering. Alle brev blir sendt som A-post, på større bestillinger brukes Servicepakke, Bedriftspakke eller Minipakke.

De aller fleste pakker vi sender ankommer dagen etter eller to dager etter bestilling.

Retur og refusjon:

Hvis du som kunde ønsker å heve kjøpet har du rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusive frakt innen 14 dager. Returkostnadene må du selv dekke, med mindre annet er avtalt på forhånd. Du har 14 dagers angrefrist fra den dagen du har mottatt varen. Hvis du ikke vil beholde varen, må du gi beskjed innen fristens utløp på mail retur@tudos.no eller telefon 93843411.

Når din vare ankommer oss gjør vi en full refusjon av kjøpsbeløpet inkl. evt. frakt innen 24 timer til betalingsmiddelet du brukte for å betale.

Angrettsskjema Tudos

Hvis produktet ditt ankommer deg ødelagt kan du ta kontakt på post@tudos.no – så skal vi gjøre det vi kan for å rette opp i saken så fort som mulig.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne dersom rabattkode blir misbrukt eller andre forhold dukker opp som gjør kansellering nødvendig.