Publisert

Tombow ABT Brush Pens – en miniguide

Design og funksjonalitet i perfekt harmoni, japanske Tombow streber alltid etter den optimale balansen i sine produkter. I japansk håndverkstradisjon er kvalitet, presisjon og perfeksjon ekstremt viktig. Med dette utgangspunktet ha de laget en tusj som inneholder alle disse egenskapene.

Tombow ABT Brush Pens er tusjer med en fin tupp i den ene enden og en myk og fleksibel penseltupp i den andre. En kombinasjon som utfyller hverandre perfekt. De kan brukes både med og uten vann, legges lag på lag og blandes med hverandre. ABT er en forkortelse for «Art Brush Twin».

Tusjene er svært populære innen bullet journaling, tegning, illustrasjon, brush lettering, akvarell-kunst m.m. De er ideelle for å kombinere store og små ord eller bokstaver. Man kan også oppnå en større dybde ved å bruke skyggelegging.

 

 

Tusjene er luktfri, giftfrie og syrefrie. De finnes i hele 108 farger inkludert en blender som duser ut overgangene mellom fargene. De kan kjøpes enkeltvis, i sett eller komplett sett inkludert bordstativ.