Publisert

3 fordeler med fyllepenn

Den ikoniske fyllepennen er et redskap de fleste har sett – men kanskje ikke prøvd ut. Det er mange grunner til å bruke denne klassiske pennen, og under har vi tatt for oss de viktigste grunnene til at så mange sverger til fyllepennen som skriveredskap.

1. Komfort
For mange er det å begynne å skrive med fyllepenn en helt ny verden – og det er dermed kanskje vanskelig å se seg tilbake til tiden man brukte en vanlig kulepenn. Ved bruk av en fyllepenn ikke trenger å trykke hardt ned på arket for å skrive. Du tror kanskje ikke at du trykker så hardt ned med kulepennen heller, men dette vil du sannsynligvis legge merke til når du prøver en komfortabel fyllepenn. Da det er mindre trykk, blir du ikke like sliten i hendene, og du er i stand til å skrive i lengre omganger.

En hel verden av fyllepenner finner du her

2. Valgmuligheter
En del ser nok for seg det klassiske svarte blekket og den fine kalligrafien når de tenker fyllepenn, men dette er ikke alt en fyllepenn er. Den kan gjøre mer enn dette. For det første kan du selvfølgelig skrive helt normalt med en fyllepenn. Du kan bruke den på akkurat samme måte som du bruker en vanlig kulepenn eller en blyant. Det som er så flott med fyllepenner er at du kan velge ulike tykkelser og farger, og kombinere disse med en og samme penn. Du får altså mange penner i ett. Dette forhindrer en «bruk og kast»-mentalitet, som bringer oss videre til det neste punktet.

 

(Bilde av våre nydelige fyllepennblekk fra Diamine

3. Mindre «bruk og kast»
Har du telling på hvor mange kulepenner du har mistet/kastet? Mest sannsynlig ikke. Kulepenner er litt som sokker, de forsvinner sporløst. Vi kan selvfølgelig ikke love deg at du aldri mister fyllepennen din, men de føles ofte litt mer spesielle enn vanlige kulepenner, noe som gjør at du vil ta vare på dem. Å kjøpe en fyllepenn er nok ofte et litt mer gjennomtenkt kjøp enn en vanlig blyant. Det er ikke «bare-bare» å løpe bort på matbutikken for å handle ny.

Dette er ikke en penn du vil miste etter noen dager – dette er en penn du vil sette pris på!