For Arkitekter

Tiden da arkitekter måtte investere i en hel haug med utstyr er kanskje over, og i dag gjøres mange av arkitektenes oppgaver på mac eller pc, men mange har likevel behov for å bruke «penn og papir» i noe av arbeidet. For eksempel i skissefasen. Her har vi samlet noen av de vanligste verktøyene.

 

1. En god tusj eller penn til skissearbeidet

En av arkitektenes favoritter gjennom mange år for denne typen arbeid er Artline ergoline med hurtigtørkende blekk som sitter godt på papiret, men det finnes også andre varianter fra f.eks Pentel eller Stabilo

2. Trykkblyant

3. Fargeleggingstusj

Copic er et annerekjent Japansk merke som leverer høy kvalitets fargeleggings tusjer. Disse tusjene er miljøvennlige, kan fylles på med farge og har utskiftbar tupp. De kommer i utrolige 350 forskjellige farger. Kjøp inn enkeltvis eller som fargesett.  Copic ble gjort populære blant tegneserieskapere i Japan på slutten av 80-tallet og brukes i dag bl.a av arkitekter og illustratører. Her finner du et stort utvalg av tusjer og refill fra Copic.

copic tusjer fargeleggingstusj arkitekter

4. En stilig og praktisk notatbok til møtet

Essensielt for å ta notater og lage enkle skisser.  Andre lignende varianter finnes også fra Rhodia.

Moleskine er en klassiker og har blitt brukt av kunstnere, arkitekter og forfattere opp igjennom tidene. Code & Quill Origin har en laget den perfekte notatboken for møtet. Kombinerer prikke-rutenett på venstre side – for skisser og illustrasjoner – og en linjert kolonne til høyre – for notater, lister osv.  Boken har 180 sider og høy-kvalitet tykt papir (100 gsm)

5. Lightbox

Daylight Wafer Lysbord er lette og nesten like tynne som et nettbrett. De er laget av solid plexiglass. Enkelt å bruke og gjør tracing til en lek.

 

6. Kanskje du også kan trenge….

 

Hold meg oppdatert på epost med relevante tilbud fra Tudos.no