Fine Writing kampanje 2017

Frem til 1. november 2017 får du en gratis LAMY 2000 fyllepenn i svart makrolon hvis du handler for mer enn 5000,- på Tudos på én gang. Du kan velge mellom EF, F, M og B splitt på din fyllepenn.

Så lenge vi har disse modellene på lager vil du få den tilsendt sammen med ordren din, hvis ikke blir den ettersendt når den kommer inn igjen.

Skriv i kommentarfeltet på ordren din hvilken splitt du ønsker.

Hvis du ikke skriver noe tar vi kontakt på telefon for å sjekke hvilken du ønsker 🙂

 

Litt informasjon om LAMY 2000:

LAMY 2000 er pennen som i 1966 startet LAMYs unike designprofil som har gitt dem markedets største andel av fyllepenner i Norge. LAMY 2000 produseres i dag i Heidelberg i Tyskland – et tydelig signal om at dette er et presisjonsinstrument med en helt eksepsjonell kvalitet. Designet av Gerd A. Müller hylles den dag i dag – 50 år etter at designet så dagens lys for første gang.

Pennekroppen er laget i svart makrolon – et materiale som kjennes delikat og høyverdig ut samtidig som det er meget diskret og understated. Grepet og den fjærende klipsen er laget i børstet stål. Splitten er laget i platinaplettert 14k gull – det gir den fleksibilitet og lang holdbarhet.

Fyllepennen fylles ved hjelp av piston-/skrumekanisme og ved å se gjennom det lille og diskré vinduet på siden kan man se blekknivået.

Leveres i lekker gaveeske fra LAMY