Selg på Tudos

Ønsker du å starte nettbutikk, men vil ikke sette opp alt selv?

Har du allerede nettbutikk, men ønsker deg en ny salgskanal for å øke din omsetning?

Da ønsker vi deg velkommen som forhandler hos Tudos!

forhandler-norge-tudos

Tudos er en markedsplass som bringer selskapers produktutvalg direkte til kundene. For deg som forhandler betyr det mange fordeler.

Hvorfor skal du ønske å bli forhandler hos oss?

Fordelene med å selge hos oss er mange, det viktigste har vi tatt med her. Hvis det er én ting du trenger å vite, er det at det er enkelt!

  1. Vi stiller med egen betalingsløsning – det eneste du trenger er et kontonummer i en norsk bank! Litt enklere enn innløseravtaler, prosentregning og transaksjonsgebyrer.
  2. Vi drifter og vedlikeholder nettsiden – du bare laster opp produktene dine så tar vi oss av resten. Hadde det ikke vært deilig å slippe å lese om de siste oppdateringene og ikke måtte inn på en FTP-server hver gang noe skjer?
  3. Vi tar oss av kundeservice – du konsentrerer deg om produktene og levering, vi ordner kontakten med kundene.
  4. Vi passer på å ha kontinuerlig oppdaterte nettsider – Tudos fokuserer på å oppdatere nettsidene hele tiden, og følger med på utviklinger på nettet for at dine produkter skal fortsette å være relevante.
  5. Vi tar oss av markedsføring – vi annonserer for dine produkter i relevante kanaler og sørger også for kryss-salg av dine produkter. Hvis du ikke vil lære deg Adwords, social marketing og growth hacking kan du slippe det helt!

Hva må jeg gjøre?

  1. Du trenger produktbilder og -beskrivelser i et digitalt format. Hvis du mangler bilder eller beskrivelser ta kontakt med oss, kanskje vi kan hjelpe deg.
  2. En lagerløsning som gjør at du kan sende varer innenlands til kunder innen 24 timer med mindre annet er presentert.
  3. Norsk organisasjonsnummer og utsending av produkter fra norsk adresse. Våre kunder skal være trygge på at de handler fra norske leverandører og slipper etterfakturering av moms og evt. toll med avgifter.
  4. En norsk bankkonto for innbetaling av omsetning.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut eposten din i feltet nedenfor, så sender vi deg neste steg på epost. Det er absolutt ingen kostnader for deg før vi har solgt ditt første produkt.

Ja, jeg vil selge produktene mine enkelt og trygt!

Ingen spam, bare neste steg for å selge produktene dine hos oss i dag.