Publisert

Daylight: Lamper med dagslys

Bilde: Daylight Company

Riktig lys kan ha en avgjørende og positiv effekt på arbeid. Daylight Company lager lamper med dagslys til bruk innen kunst, håndarbeid, industri, helse og skjønnhet. Naturlig dagslys kan bidra til å forbedre arbeidsytelsen og effektiviteten.

Lampene er lette å ta med seg og kan settes opp nøyaktig der lyset er nødvendig, som skrivepulten eller på toget. Lyset er behagelig og skånsomt for øynene.

Designet er moderne og stilfullt og passer både i hjemmet og på kontoret.

Bilde: Daylight Smart GO.

Daylight Smart Go er en lett og sammenleggbar lampe, det perfekte reisefølge. Er dessuten oppladbar, og når lampen er oppladet gir den 6,5 timers lys som matcher dagslyset.  Bruk den som lampe på skrivepulten på mørke kvelder, eller som leselys på toget.

Bilde: Daylight Slimline Bordlampe.

Daylight Slimline Bordlampe har en lekker og slank design i børstet krom med 80 små led-lamper på en 90cm lang lysarm. Den lange lysarmen er ypperlig til store flater med arbeider innen foto eller tegning/maling og gir et korrekt fargebilde som er behagelig for øyet.
Høyden kan justeres fra 15 til 55 cm. 360 grader roterbar skjerm.